maandag 27 februari 2017

Carrouselkaarten

 kijk en like ook: https://www.facebook.com/creabetz/Met de leuke stans carrousel kaarten van Marianne Design  zijn vele leuke variaties te maken


Deze kaart is gemaakt door Gonnie Taken

Deze mooie kerstkaart is gemaakt door Gonnie Taken 
 Het is weer tijd voor een kaartje.............


Stans 3x de grote mal, snijd vouw en plak ze aan elkaar. Teken de binnenkant van de mal op achtergrondpapier, en knip het uit. Plak het op. Knip uit "vagebondjes" de plaatjes, werk ze op in 3D en plak ze op de kaart.

                                                  Bloemenpracht.

Stans 2x de grote mal, kleur de randen in met een gele stift.  Stans 1x het huis. Plak het huis op een stuk karton, en knip het uit met een rand, links een strookje eraan laten van 1 cm, die je vastplakt aan de carousselmal. Vouw en plak de onderdelen. Knip het plaatje uit "Dirk en Dientje deel 2" en plak het op de kaart. Stans de bloemetjes en blaadjes met de bloemen ponsen (Nellie) Plak aan de voorkant van de kaart enkele bloemetjes.


                                                Voorkant kaart  'bloemenpracht"


                                                        Verhuizen

Een zonnig plekje

 


 Stans 1x de grote mal en 1x de middelgrote mal. Snijd een lichtblauwe kaart van 29  x 14,5 cm. Vouw de kaart dubbel. Leg de mal op de kaart. Teken de omtrek (leg de mal aan de onderkant een cm hoger) Snijd de bovenkant, en plak de grote stans op de kaart. Kleur de rand van de middelgrote stans met blauw, en plak de stans op de kaart.
Knip het plaatje : een zonnig plekje (Dirk en Dientje 2) uit, werk het op in 3D en plak het op de kaart. plak de tekst op de voorkant (middelgrote stans)
                                        Buurman en Buurman

                                 

 Stans 1x de grote mal uit blauw karton. Snijd een kaart van 26 x 13 uit donkerblauw. Zet de kaart in elkaar. Plak achtergrondpapier op, en plak de foto's op. Maak in Word de tekst A je to. Pons de tekst uit. Pons uit de ribbelpons de bijpassende kleurtjes. Plak de tekst op de kaart met behulp van dubbelzijdig foam.  Stans voor de achterkant een raam, en plak de 2 buurmannen op.

                                                          Carrousel 

Nodig:  4x de middelgrote stans( randen inkleuren met oranjerood) ; 2x karton: 17 x 8 cm en 1x karton: 8,5 x 8 cm. 2 plakkers (stans) naar keuze) afrondpons, 8 kaartjes van 7 x 5 cm. Diverse foto's plm 5 x 5 cm.  Hoekjes van het karton, kaartjes en foto's afronden met de afrondpons.  De 2 langwerpige kartonnen dubbelvouwen, en tot de helft insnijden.  Vouw ze in elkaar. Plak er de middelgrote stansen tussen, en plak tegen de laatste stans het enkele karton. Zet deze vast met de plakkers.Geen opmerkingen:

Een reactie posten